Ikkunoiden kunnostus

Ikkunoiden ja ovien kunnostus koko Uudellamaalla

Ikkunoiden, parvekeovien ja muiden ulko-ovien maalien hilseily, vauriot tai toimintahäiriöt voivat olla merkkejä huoltotarpeesta. Kun havaitset näitä ongelmia, kannattaa ottaa meihin yhteyttä ja antaa ammattilaisen  hoitaa homma. Tarjoamme ikkunoiden kunnostuspalvelua, joka kattaa taloyhtiösi tai julkisten tilojen ikkunoiden tarkastuksen ja tarvittavat korjaustoimenpiteet.

Toimimme pääasiassa Helsingissä, Vantaalla, Espoossa ja koko Uudellamaalla. Ensisijaisesti pyrimme kunnostamaan ikkunat, mutta joskus vaihto uusiin ikkunoihin on välttämätöntä. Tarjoamme myös monipuolisia ikkunoiden huoltopalveluita. Ota rohkeasti yhteyttä, ja autamme pitämään ikkunasi kunnossa ja toimintakuntoisina.

Ota yhteyttä ›

Ikkunoiden ja ovien kunnostuspalvelu

Palvelumme sisältää:

  • Ulkopuitteiden ja karmien korjaus taloyhtiöille
  • Kokonaisvaltaiset raskaskunnostukset, jossa kunnostetaan koko aukko sisäpuitteineen
  • Vanhojen lasien päivittäminen energiatehokkaammilla 2k-lämpölasielementeillä
  • Ikkunoiden tiivistykset ja huollot ikkunoille ja oville
  • Tarkat valvonnat ja lämpökamerakuvaukset varmistaaksemme kunnostusten laadun
  • Huoneisto-ovien kunnostukset ja huoltomaalaukset
  • Mittatilauksesta valmistetut uudet puitteet ja ovet

Ikkunoiden ja ovien kunnostustyöt eivät ainoastaan pidennä niiden käyttöikää vaan myös parantavat niiden eristyskykyä. Tämä tarkoittaa vähäisempää lämpöhävikkiä ja pienempää energiankulutusta lämmitykseen, mikä puolestaan näkyy säästöinä lämmityslaskussa. Lisäksi rakennuksen ulkoasu kohenee merkittävästi kunnostuksen jälkeen, mikä vaikuttaa positiivisesti asumis- ja tilojen käyttöviihtyvyyteen.

Ota yhteyttä ›

Ikkunoiden kunnostus aikaa ja säätä kestävillä keinoilla

Tarjoamme kestäviä ratkaisuja ikkunoiden kunnostukseen, jotka ovat suunniteltu kestämään niin aikaa kuin vaihteleviakin sääolosuhteita. Käytämme aina laadukkaita, Suomessa testattuja pintakäsittelyaineita varmistaaksemme kestävän lopputuloksen. Käytämme myös erikoislaitteita, kuten imuriin kytkettyjä koneita ja hiomalaitteita, vähentääksemme pölyhaittoja karmien kunnostuksen aikana.

Ota yhteyttä ammattilaisiimme ajoissa, mikäli rakennuksesi kunnossapitosuunnitelma sisältää ikkunoiden kunnostuksen Helsingissä tai Uudenmaan alueella. Arvioimme huolellisesti tarvittavat toimenpiteet ja keskustelemme kanssasi vaihtoehdoista, kuten kunnostuksesta tai uusien ikkunoiden asentamisesta.

Meillä on yli kahden vuosikymmenen kokemus vaativista kunnostus- ja huoltotöistä, ja olemme työskennelleet monien erilaisten kohteiden parissa. Voit luottaa meihin niin vanhojen arvokiinteistöjen kuin modernien rakennusten ikkunoiden ja ovien kunnostuksessa.

Ota yhteyttä ›

Pikayhteydenotto

Jätä yhteystietosi, soitamme sinulle ensi tilassa!

Soita