Isännöitsijöille

Ota yhteyttä ›

Suomen Ikkunasaneeraus Oy on isännöitsijän luottoyhteistyökumppani pääkaupunkiseudulla

PIdämme huolen siitä,  että ikkunoiden huolto ja kunnostus sujuvat joustavasti, aikataulut pitävät ja jälki on laadukasta. Meillä on yli 25 vuoden kokemus ikkunoiden ja ovien kunnostuksesta.

Miksi kumppaniksi Suomen Ikkunasaneeraus?

  • Luotettava: olemme luotettava ja ammattitaitoinen toimija. Pidämme huolen siitä, että aikataulut pitävät koko projektin ajan ja kokonaisuus pysyy budjetissa.
  • Asiakaslähtöinen: ymmärrämme asiakkaidemme tarpeet ja pyrimme aina parhaaseen lopputulokseen.
  • Kokonaisvaltainen palvelu: pääset kokonaisuudesta aina helpommalla, kun valitset meidät kumppaniksi. Hoidamme kaiken kuntokartoituksesta ja suunnittelusta alkaen aina projektin toteutukseen
Ota yhteyttä ›

Kuntokartoitus

Kuntokartoitus on erinomainen tapa lähteä liikkeelle, kun kaikki ikkunoiden huolto- ja kunnostustarpeet eivät ole täysin selvillä. Kuntokartoituksessa asiantuntijamme tarkastavat ikkunoiden ja ovien kunnon, tiivisteet, lasit, helat ja muut olennaiset osat. Tämä auttaa tunnistamaan kaikki mahdolliset ongelmat ja tarpeet, jotta voimme suunnitella parhaan ratkaisun juuri teidän kohteeseenne.

Toimimme Helsingissä, Espoossa, Vantaalla sekä koko Uudellamaalla. Ota yhteyttä, niin kartoitamme tilanteen ja laadimme tarjouksen juuri teidän kohteeseenne!

Ota yhteyttä ›

Pikayhteydenotto

Jätä yhteystietosi, soitamme sinulle ensi tilassa!

Soita