Ikkunoiden tiivistys ja huolto

Tarkistamme ja huollamme taloyhtiöiden, toimitilojen ja arvokiinteistöjen ikkunat

Ikkunoiden ja ovien huolto Helsinki, Vantaa ja Espoo

Tarkastamme ja ylläpidämme niin nykyaikasten taloyhtiöiden ja liiketilojen kuin myös vanhojen arvokiinteistöjen ikkunat ja ovet Helsingissä, Vantaalla ja Espoossa sekä muualla pääkaupunkiseudulla. Ikkunoiden huolto on tärkeää, erityisesti kun avausmekanismi ei toimi kunnolla tai ikkunoista tuntuu vetoa. Sama pätee myös parvekeoviin ja muihin kiinteistön oviin.

Palveluihimme sisältyy:

  • Saranoiden tarkistus, kiristys, ja voitelu
  • Lukkojen ja vastakappaleiden säätö ja voitelu
  • Puiteliukujen tarkistus ja mahdollinen vaihto
  • Karmiliitosten tiiveyden tarkistus ja saumaus tarvittaessa
  • Lasien kiinnityksen tarkastus ja huolto
  • Huonokuntoisten tiivisteiden vaihto
  • Puu- ja maalauskorjaukset tarpeen mukaan
  • Asennuspalvelu energiataloudellisille lämpölasielementeille vanhoihin 1-lasisiin sisäpuitteisiin

Ikkunoiden tiivistys on erityisen tärkeää, se ei vain auta säästämään lämmityskuluissa vaan myös pidentää ikkunoiden käyttöikää ja tekee asumisesta mukavampaa. Jos ikkunasi kaipaavat ammattimaista huoltoa tai kunnostusta, ota meihin yhteyttä ja anna meidän auttaa sinua.

Pyydä tarjous ›

Ikkunoiden tiivistäminen tuo säästöjä ja muita hyötyjä

Vaihdettaessa vanhat ja kuluneet ikkunatiivisteet uusiin, voidaan saavuttaa merkittäviä säästöjä vuotuisissa lämmitys- ja jäähdytyskuluissa – jopa 5-20%. Lisäksi tiivistyskorjaus pidentää ikkunoiden käyttöikää, estäen sisä- ja ulkotilojen kosteuden aiheuttamat vauriot ikkunakarmien maalipinnassa ja puurakenteissa. Tiiviit ikkunat toimivat myös tehokkaana suojana siitepölyltä ja ilmansaasteilta.

Ikkunoiden tiivistys tuo konkreettista hyötyä myös talon asukkaille ja käyttäjille. Parannettu asumisviihtyvyys ja ilmanvaihto ovat vain muutamia esimerkkejä.

Käytämme korkealaatuista kotimaista silikonikumitiivistettä, joka yhdessä ammattitaitoisen asennustyömme kanssa takaa ikkunoillesi pitkäkestoisen tiiviyden – noin 10-15 vuotta.

Pyydä tarjous ›

Ikkunoiden huolto on väistämättä tarpeen

Ikkunat eivät ole huoltovapaita. Käytössä ikkunat ja ovet kuluvat, saranat löystyvät ja lukot tarvitsevat säätöä ja voitelua. Tiivisteiden vanhetessa lämpöhukka lisääntyy ja veto tuntuu. Säännöllinen huolto varmistaa, että ikkunat säilyvät helppokäyttöisinä, energiatehokkaina ja turvallisina.

Ota yhteyttä, mikäli tarvitset kokenutta ikkunoiden huoltoasiantuntijaa Helsingissä tai muualla Uudenmaan alueella! Teemme myös ikkunoiden kuntokartoitukset.

Ota yhteyttä ›

Pikayhteydenotto

Jätä yhteystietosi, soitamme sinulle ensi tilassa!

Soita