Taloyhtiöille

Ota yhteyttä ›

Energiatehokkuutta ja asunnon arvonnousua ikkunoiden huollolla ja tiivistyksellä

Suomen Ikkunasaneeraus Oy on kotimainen yritys, joka tarjoaa ammattitaitoista ikkunoiden huolto- ja kunnostuspalvelua  Uudellamaalla. Yritys huoltaa ja korjaa niin arvokiinteistöjen kuin nykyaikaisten rakennusten ikkunat yli 25 vuoden kokemuksella. Toiminta-alueeseen kuuluvat Helsinki, Espoo, Vantaa ja koko Uusimaa. 

Miksi ikkunoiden huollot ja kunnostukset kannattaa tehdä ajoissa?

  • Energiatehokkuus: Ikkunoiden huolto ja kunnostus ovat edullisin mahdollinen energiaremontti. Energiatehokkaat ikkunat lisäävät asukkaiden viihtyvyyttä ja tyytyväisyyttä.
  • Kiinteistöjen arvon nosto: Laadukkaasti kunnostetut ikkunat nostavat kiinteistöjen arvoa.
  • Ennaltaehkäisy: Hyvin tehty huolto ja kunnostus vähentävät suurempien remonttien tarvetta ja tekevät kustannuksista halvempia ja pienempiä kerralla.
  • Asiakaslähtöisyys: huomioimme asiakkaiden tarpeet aina suunnitteluvaiheesta lähtien itse kunnostus- ja huoltoprojektin toteutukseen sekä jälkihoitoon asti.
Ota yhteyttä ›

Ikkunoiden huolto

Kun ikkunoiden huolto, tiivistys tai kunnostus on ajankohtainen, ota yhteyttä Suomen Ikkunasaneeraukseen. Kartoitamme tilanteen ja laadimme tarjouksen kohteenne erityispiirteitä kunnioittaen.

Mikäli ikkunoiden kaikki huolto- ja kunnostustarpeet eivät ole selvillä, on hyvä lähteä liikkeelle kuntokartoituksesta ja selvittää lähtötilanne tarkemmin. Ole yhteydessä ja kysy lisää!

Ota yhteyttä ›

Pikayhteydenotto

Jätä yhteystietosi, soitamme sinulle ensi tilassa!

Soita