Call us toll free: 040 560 1491
Top notch Multipurpose WordPress Theme!
Ikkunatiivistyksellä rahallista säästöä

Vaihtamalla huonokuntoiset ikkunatiivisteet uusiin voidaan vuotuisesta kiinteistön lämmitys ja jäähdytysenergian kulutuksesta säästää 5-20%. Laskekaa mitä sillä voi säästää teidän kiinteistönne energiakuluissa.

Lisäksi tiivistyskorjaus parantaa asumisviihtyvyyttä, mahdollistaa hallitun ilmanvaihdon ja pitää ulkoilman pölyt ja saasteet oikealla puolella rakennusta, eli ulkona.

Huoltovapaata ikkunaa ei ole

Ikkunat ja ovet kuluvat käytössä. Saranat löystyvät joka vaikeuttaa avattavuutta ja sulkemista. Lukot ja aukipitolaitteet vaativat säätöä ja voitelua jotta niiden toimivuus säilyisi.

Tiivisteet väsyvät josta aiheutuu puolestaan vedontunnetta ja lämpöhukkaa. Huollattamalla ikkunat määräajoin ikkunat pysyvät helppokäyttöisinä, energiataloudellisina ja turvallisina.

Ikkunasaneeraukset ympäri vuoden

Ikkunoiden tiivistykset,huollot ja raskaskunnostukset onnistuvat hyvin myös talviaikaan. Huolto ja tiivistystöissä ulkoikkunaa ei tarvitse pitkään seisottaa auki jolloin lämpöhävikki vastaa normaalia tuuletustilannetta.

Raskaskunnostuksissa ikkunat irroitetaan ja ikkuna-aukkoon asennetaan ulkopuolinen lämpösuoja sekä tarvittaessa lämmitin. Puitteet kunnostetaan sekä pintakäsitellään verstaallaamme.

Ikkunoiden huolto ja tiivistys on edullisin energiaremontti

Huoltopuolemme palvelee yrityksiä, taloyhtiöitä ja julkista sektoria. Tiivistämme ja huollamme kaikenmerkkiset ikkunat ja ovet kuntoon. Käytämme tiivistykseen laadukasta kotimaista silikonikumitiivistettä jonka pitkä käyttöikä ja ammattitaitoinen asennustyö takaa ikkunoille pitkän tiiviyden /10-15vuotta).

Suositun “SI” ikkunoiden huolto-ohjelman mukaisesti huolletuille ikkunoille myönnämme tiiviystakuun 5vuotta. 

Tiiviystakuu 5 vuotta

Hinnoittelumme on läpinäkyvää, laskutamme tiivistykset juoksumetri hinnoittelulla ja käytettävät helat sekä muut tarvikkeet yksikköhinnoin menekin mukaan.

Ikkunalla on muitakin vaatimuksia kuin että se tuo valoa sisään ja siitä näkee ulos. Ikkuna on osa ulkoseinän vaippaa jonka tehtävä on täyttää osansa rakenteen tiiveydestä.Rakenne on juuri niin tiivis kuin sen heikoin osa.

SI Ikkunoiden huolto-ohjelmamme pitää sisällään:

  • Huonokuntoisten tiivisteiden vaihto uusiin
  • Saranoiden kiristys ja säätö sekä voitelu
  • Lukkojen ja niiden vastakappaleiden säätö ja voitelu
  • Puiteliukujen tarkistus ja tarvittaessa vaihto
  • Karmiliitosten tiiveyden tarkistus ja tarvittaessa liitosten saumaus
  • Lasien kiinnitysten tarkastus ja tarvittaessa huulloskittaukset
  • Tarvittavat puu ja maalauskorjaukset sovittaessa
  • Meiltä myös asennettuna energiataloudelliset lämpölasielementit vanhoihin 1-lasisiin sisäpuitteisiin.