Suomen Ikkunasaneeraus Oy

Kunnostamme ja huollamme 25 vuoden kokemuksella ikkunat sekä ovet

Ikkunoiden kunnostus

Lue lisää

Ikkunoiden huolto

Lue lisää
Huollamme ja korjaamme taloyhtiöiden, toimitilojen sekä arvokiinteistöjen ikkunat yli 25 vuoden kokemuksella

Ammattitaitoista ikkunasaneerausta yli 25 vuoden kokemuksella

Suomen Ikkunasaneeraus on ammattilainen, joka kunnostaa sekä huoltaa taloyhtiöiden, toimitilojen sekä arvokiinteistöjen ikkunat yli 25 vuoden kokemuksella. Toimimme Helsingissä, Espoossa, Vantaalla ja koko Uudellamaalla. Palvelumme kattaa ikkunoiden huollot ja kunnostukset vanhoihin arvorakennuksiin sekä nykyaikaisiin asuin- ja toimitiloihin. Lisäksi meiltä saat parvekeovien ja muiden ovien kunnostuspalvelut tarpeen mukaan.

Kun ulkomuoto kohenee samalla ikkunoiden ja ovien kunnostuksella saavutetaan energiatehokkaammat ja viihtyisämmät puitteet. Jokainen ikkunakunnostus tehdään huolellisesti kohteen erityispiirteitä, kuten sen ikää, arvoa ja julkisivua kunnioittaen. Käytämme erikoiskoneita sekä laitteita ja hyödynnämme  nykyaikaisia materiaaleja saavuttaaksemme parhaan mahdollisen lopputuloksen.

Yksilöllinen palvelu on meille tärkeää, ja tulemme mielellämme käymään taloyhtiössäsi, yrityksessäsi tai muussa toimitilassasi, jotta voimme kartoittaa tilanteen ja suunnitella kohteeseen sopivan ratkaisun.

Jos tarvitset ikkunoiden kunnostusta Uudellamaalla, Suomen Ikkunasaneeraus on oikea valinta.

Ota yhteyttä ›

Yksilöllinen, kohdettasi kunnioittava palvelu

Jokainen kohde on ainutlaatuinen. Otamme huomioon huoltoja ja korjauksia tehdessämme kohteen erityispiirteet, kuten iän, arvon ja julkisivun.. Olipa kyseessä pieni huoltotyö tai suurempi kunnostusprojekti, lähestymistapamme on aina sama: huolellinen, yksilöllinen ja kunnioittava.

Tulemme mielellämme käymään taloyhtiössäsi, yrityksessäsi tai muussa toimitilassasi, jotta voimme kartoittaa tilanteen ja laatia tarjouksen.

Ota yhteyttä ›

Ota yhteyttä ja kysy lisää

Yhteystiedot ›

Pikayhteydenotto

Jätä yhteystietosi, soitamme sinulle ensi tilassa!

Soita