Suomen Ikkunasaneeraus Oy

KUNNOSTAMME JA HUOLLAMME 25 VUODEN KOKEMUKSELLA IKKUNAT SEKÄ OVET

Huollamme ja korjaamme arvokiinteistöjen ja nykyaikaisten rakennusten ikkunat yli 20 vuoden kokemuksella

Suomen Ikkunasaneeraus – ammattilaisesi koko Uudellamaalla

Kotimainen ammattitaito, kokemus vuosissa ja useissa kohteissa – niistä on tehty laadukas ikkunasaneeraus-palvelu, jonka tarjoamme sinulle, edustitpa sitten taloyhtiötä, yritystä tai julkista sektoria. Toimimme Helsingissä, Espoossa, Vantaalla sekä koko Uudellamaalla.

Teemme ikkunoiden huoltoja ja ikkunoiden kunnostuksia sekä vanhoihin arvorakennuksiin että nykyaikaisiin asuin- ja toimitiloihin vuonna 2001 perustetun yhtiömme voimin, kymmenien tuhansien ikkunoiden ja ovien kokemuksella! Myös parvekeovet ja muut ovet kunnostetaan tarpeen mukaan. 

Olivat ikkunat ja ovet minkä ikäisiä tai merkkisiä tahansa, me laitamme ne kuntoon erikoiskoneilla sekä laitteilla nykyaikaisia materiaaleja käyttäen. Näin työ hoituu tehokkaasti ja tasalaatuisesti, toimintavarman lopputuloksen takaavalla tavalla. 

Kysy lisää ›

Yksilöllinen palvelu, kohdettasi kunnioittaen

Jokainen ikkunasaneeraus, oli se sitten pienempi huolto tai enemmän työtä vaativa korjaus, tehdään huolellisesti kohteen erityispiirteitä, kuten sen ikää, arvoa ja julkisivua kunnioittaen. Kun ulkomuoto piristyy, samalla ikkunoiden ja ovien kunnostuksella saavutetaan energiatehokkaammat ja viihtyisämmät puitteet.

Tulemme mielellämme käymään taloyhtiössäsi, yrityksessäsi tai muussa toimitilassasi, jotta voimme kartoittaa tilanteen ja laatia tarjouksen.

 

Ota yhteyttä ›

Ota yhteyttä ja kysy lisää

Yhteystiedot ›

Pika­yhteydenotto

Jätä yhteystietosi, soitamme sinulle ensi tilassa!

Soita