Ikkunoiden huolto

Tarkistamme ja huollamme niin modernit kuin vanhat arvokiinteistöjen ikkunat sekä ovet

Ikkunoiden huolto koko Uudellamaalla

Yritysten, taloyhtiöiden ja julkisektorin käytössä olevien, kaikkien näiden kohteiden ikkunat Vihdin Nummelasta Helsinkiin, Vantaalle, Espooseen sekä muualle Uudellemaalle. Ikkunoiden huolto tulee ajankohtaiseksi tyypillisesti silloin, kun ikkunan avausmekanismissa on vikaa tai kun ikkunoista vetää. Sama pätee parvekeoviin ja muihin kiinteistön oviin. 

Ikkunoiden ja ovien huoltopalveluumme kuuluu, kaikille merkeille:
  • Saranoiden kiristys ja säätö sekä voitelu
  • Lukkojen ja niiden vastakappaleiden säätö ja voitelu
  • Puiteliukujen tarkistus ja tarvittaessa vaihto
  • Karmiliitosten tiiveyden tarkistus ja tarvittaessa liitosten saumaus
  • Lasien kiinnitysten tarkastus ja tarvittaessa huulloskittaukset
  • Huonokuntoisten tiivisteiden vaihto uusiin
  • Tarvittavat puu- ja maalauskorjaukset sovittaessa
  • Meiltä myös asennettuna energiataloudelliset lämpölasielementit vanhoihin 1-lasisiin sisäpuitteisiin

Juuri tiivistys on tyypillinen ikkunahuoltotyö ja samalla edullinen energiaremontti, joka tuo säästöä lämmityslaskuun, lisäten myös ikkunoiden käyttöikää ja asumisviihtyisyyttä! Lue ohesta lisää, ja ota yhteyttä, jos rakennuksesi ikkunat alkavat olla ammattilaisen tarkistuksen ja huollon tarpeessa. Meiltä ovat saatavilla myös ikkunoiden kunnostukset

Pyydä tarjous ›

Ikkunoiden tiivistys säästää rahaa ja tuo muitakin etuja

Sillä kun huonokuntoiset ikkunatiivisteet vaihdetaan uusiin, voidaan vuotuisesta kiinteistön lämmitys- ja jäähdytysenergian kulutuksesta säästää 5 - 20 %. Tiivistyskorjaus pidentää myös ikkunoiden elinkaarta, sillä sisäilman kosteus ja ulkoa tuleva kosteus eivät pääse ikkunoiden väliin aiheuttamaan vaurioita ikkunakarmien maaliin ja puurakenteeseen. Samoin poissa pysyvät paremmin siitepöly ja ilmansaasteet. 

Ikkunoiden tiivistysten vaihdolla on toki myös talon asukkaille tai muille rakennuksen käyttäjille merkittävä hyöty. Tilojen asumis- ja käyttöviihtyisyys paranevat, myös ilmanvaihto toimii paremmin.

Käytämme tiivistykseen laadukasta kotimaista silikonikumitiivistettä, joka ammattitaitoiseen asennustyöhömme yhdistettynä takaa ikkunoille pitkän tiiviyden, noin 10 -15 vuotta.

Ikkunoiden huolto tulee väistämättä eteen ennen pitkää

Sillä huoltovapaata ikkunaa ei ole. Ikkunat ja ovet kuluvat käytössä, ja löystyvät saranat vaikeuttavat ikkunoiden avaamista sekä sulkemista. Myös lukot ja aukipitolaitteet vaativat säätöä ja voitelua, jotta niiden toimivuus säilyisi hyvänä. Tiivistysten vanheneminen aiheuttaa jo todetusti lämpöhukkaa ja epämiellyttävää vedontunnetta. 

Huollattamalla ikkunat määräajoin ne pysyvät helppokäyttöisinä, energiataloudellisina ja turvallisina. Ota yhteyttä, jos tarvitset Helsingin ja muun Uudenmaan alueella kokenutta ikkunoiden huolto-osaajaa!

Kysy lisää ›

Pika­yhteydenotto

Jätä yhteystietosi, soitamme sinulle ensi tilassa!

Soita